Vliegende start

Pharius is dé applicatie om aantoonbaar compliant te zijn op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Als (nieuwe) klant biedt Pharius u op verschillende wijze een vliegende start aan. Dat zorg ervoor dat niet alleen u, maar ook uw collega’s of werknemers vanaf dag één het maximale uit Pharius kunnen halen.

Gebruikerstrainigen

Op de gebruikerstrainingen worden alle ins en outs van Pharius gepresenteerd. Van basisfunctionaliteiten, nieuwste features tot aan het aantoonbaar compliant zijn. Alles wat u nodig heeft voor een goede start. Meld u hier aan voor een gebruikerstraining.

Heeft u nog geen RDMG account? Meldt u nu alvast aan voor een proefaccount in september. Zo blijft u op de hoogte en kunt u direct profiteren van Pharius vanaf de lancering.

Partners van RDMG

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het op maat inrichten van uw Pharius omgeving? Pharius biedt, naast onze gebruikerstrainingen, ook de mogelijkheid om in contact te komen met één van onze partners. Van adviesbureaus tot zelfstandig adviseurs. De partners zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van arbo, veiligheid en milieu die werken met Pharius. Ze weten als geen ander de wet- en regelgeving te vertalen naar de praktijk en deze te weerleggen in de organisatie. Hierdoor zijn ze in staat om organisaties optimaal te ondersteunen bij compliance management.

Wilt u weten welke partner u het beste kan adviseren? Neem dan contact met ons op.

Basisregister

Een Register van Eisen toegespitst op uw organisatie, locatie of bedrijfsactiviteit is dé basis om goed te kunnen werken met Pharius. U kunt uw register(s) zelf samenstellen of dit laten doen door één van onze partners.

RDMG Uitgevers biedt in Pharius echter ook de mogelijkheid te beginnen met een voor uw organisatie relevante brancheregister. U begint dan niet vanaf nul, maar heeft een groot gedeelte van de voor uw organisatie relevante verplichtingen al in uw register staan. Dit register kunt u dan zelf op maat aanvullen met de overige verplichtingen die specifiek voor uw organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit van toepassing zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie over Pharius ontvangen? Of meer weten over de gebruikerstrainingen. Laat het ons weten. Binnen één werkdag ontvangt u een terugkoppeling.

Liever direct contact?
Neem dan contact met ons op via 085-0430 130.

Op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pharius. U ontvangt dan periodiek informatie over Pharius. Aanmelden voor de nieuwsbrief.

Pharius proefaccount aanvragenEén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.