Training Aantoonbaar compliant met Pharius

U wilt graag gelijk goed aan de slag met Pharius, RDMG Uitgevers helpt u graag.
Daarom nodigen we u uit voor een training Aantoonbaar compliant met Pharius bij u in de buurt.

Voor wie is de training

De bijeenkomsten zijn bestemd voor nieuwe en bestaande klanten van RDMG, klanten van Partners en alle QHSE professionals die graag goed en snel inzicht willen in wet- en regelgeving en aantoonbaar compliant willen zijn met hun organisatie.

Wat is Pharius

Pharius is dé nieuwe online applicatie van RDMG Uitgevers. Gebruiksvriendelijk en opgebouwd vanuit de nieuwste technieken en inzichten. Ontwikkeld in samenspraak met onze klanten en partners.

Voor wie is Pharius

Pharius is voor alle QHSE professionals die éénvoudig en effectief inzicht en overzicht willen hebben in de voor hun bedrijfsactiviteit relevante (wettelijke) verplichtingen. En aantoonbaar te maken hoe hier aan te voldoen. Maar dan in al z’n eenvoud.

Aanmelden

Aanmelden kan op de website van RDMG Uitgevers. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin alle belangrijke gegevens voor dit event.

Pharius proefaccount aanvragenEén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nu ook voor ISO22000:2018Alle nationale en Europese wet- en regelgeving in voedselveiligheid • Aangevuld met de belangrijkste normen en hygiënecodes • Dagelijks geactualiseerd • Wijzigingen op een presenteerblaadje • Ideaal voor ISO22000 certificering