Klant, markt en actualiteit bepalen doorontwikkelingen in Pharius

Ieder kwartaal brengen we u een update omtrent de ontwikkelingen in Pharius voor het komende kwartaal.

We stellen u daarbij graag even kort voor aan Bram Runhaar. Als Product owner is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van Pharius. Hij laat zich hierbij direct en indirect voeden door feedback vanuit de klant en de ontwikkelingen in de markt. “Doordat onze accountmanagers dichtbij de klant zitten begrijpen we goed de uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen. Hier kunnen we vervolgens gericht op doorontwikkelen door een vertaling te maken naar Pharius”, aldus Bram.

“Een mooi voorbeeld hiervan is de huidige corona-situatie. Pharius biedt de mogelijkheid dat u altijd en overal kunt (samen)werken aan compliance. Zo heeft een partner op creatieve wijze met o.a. inzet van Pharius een register van eisen weten op te stellen voor de klant. Gewoon vanuit huis. Dan voelt u zich toch trots dat u deze mogelijkheid hebt helpen te creëren”.

“Op dit moment zijn we ons volop aan het voorbereiden voor de omgevingswet. En uiteraard zit ook de HSE wereld niet stil. Met strengere wet- en regelgeving en het aanscherpen van controles is het essentieel dat Pharius zich blijft ontwikkelen om op deze manier onze klanten verder te helpen in hun proces”.

Elk jaar maken we voor Pharius een planning van de belangrijkste ontwikkelingen die we opdelen in kleinere stappen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal verbeteringen die u in het eerste kwartaal van 2021 van ons kunt verwachten:

Uitbreiding gebruikersrechten

We blijven uitbreiden op het gebied van gebruikersrechten. Klanten hebben nu een eigen admin waarmee ze gebruikers kunnen aanmaken en bewerkrechten kunnen geven aan registers en borgingen. Dit breiden we uit zodat organisaties met bijvoorbeeld meerdere vestigingen, per account kunnen instellen wat er wel- of niet zichtbaar is voor de betreffende persoon.

Meertaligheid

De behoefte om Pharius meertalig aan te bieden groeit. Internationaal opererende bedrijven met Engels- en Franstalige medewerkers maken meer en meer gebruik van Pharius. Ons doel is om Pharius beschikbaar te maken in het Engels en het Frans. We focussen hierbij in eerste instantie op de functionele vertaling. Of de wet- en regelgeving ook meertalig is hangt er vooral van af of dit bij de bron ook beschikbaar is.

Omgevingswet

De omgevingswet staat centraal voor 2021, wij gaan onze klanten helpen om hier zo soepel mogelijk door heen te navigeren. Met ingeschakelde kennis en expertise, maar ook met het bouwen van een ondersteunende tool verwachten we dat onze klanten de omgevingswet soepel kunnen integreren in hun registers en werkproces. Zo houden we onze klanten aantoonbaar compliant ondanks de grote veranderingen in registers.

Rapportages

We snappen dat onze klanten graag rapporteren aan stakeholders omtrent wet- en regelgeving en met acties daaromheen. Daarom helpen we onze klanten graag om professionele rapportages te maken van de actuele status binnen Pharius. In eerste instantie komt er een rapportage omtrent wijzigingen in wet- en regelgeving die beoordeeld moeten worden. Vervolgens breiden we de mogelijkheden uit om te rapporteren hoe goed u als organisatie in de loop van de tijd om gaat met compliancy.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de doorontwikkeling. Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook via onze chat. Deze vindt u rechtsonderin uw browser.

Nieuwsgierig geworden en nog geen Pharius abonnement? Vraag dan een gratis en vrijblijvend proefaccount aan.