Pharius zet de volgende stap in rechtenstructuur

Op weg naar een gedetailleerde rollen- en rechtenstructuur binnen Pharius is in de release van augustus jl. het gebruikersbeheer gelanceerd. Dit beheer van gebruikers binnen een account is voorbehouden aan de persoon met zogeheten “admin-rechten”. De admin kan hiermee makkelijk en snel zelf gebruikers aansluiten op of afsluiten van Pharius.

Zelf beheer in het voldoen aan wettelijke vereisten van ISO14001, ISO45001 en ISO22000 voor QHSEIn de vorige week gelanceerde release van Pharius is dit gebruikersbeheer uitgebreid met rollen en rechten. Deze update maakt het mogelijk dat een aangestelde admin een gebuiker binnen het account ook specifieke rechten kan toekennen op het register van eisen. Per gebruiker is te bepalen welk register van eisen een gebruiker mag bewerken en welke niet. Zeer handig als u meerdere registers hebt die bijvoorbeeld over meerdere locaties gaan. Het geeft structuur en inzicht wie waarvoor verantwoordelijk is en geeft de juiste gebruiker bewerkersrechten voor het juiste register.

Hier zal het uiteraard niet bij blijven, de gebruikersrechten zullen we in samenspraak met onze klanten blijven ontwikkelen. Alles met het doel het samenwerken in de toekomst nog toegankelijker te maken.

Ook een Admin aanstellen?
Maakt u al gebruik van Pharius maar is er binnen uw bedrijf nog geen admin aangesteld? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat, per mail of via ons contactformulier. Indien gewenst geven we gelijk even een korte uitleg hoe deze rechten in te stellen zijn en hoe u zelf gebruikers kunt toevoegen aan Pharius.