Uitgelicht: Bedrijfseigen documenten

Voldoen aan wet- en regelgeving is maatwerk. U wilt namelijk alleen inzage in de compliance situatie die voor uw organisatie, locatie of bedrijfsactiviteit relevant is. Door het toevoegen van bedrijfsspecifieke documenten, biedt Pharius u de mogelijkheid uw account nóg completer in te richten. In dit artikel vertellen we u er meer over.

Bedrijfseigen documenten

In Pharius kunnen bedrijfseigen documenten zoals: vergunningen, activiteitenbesluit meldingen, convenanten en terreinregels toegevoegd worden aan uw register. De redactie van Lexerta zorgt indien gewenst voor volledige integratie van het document in Pharius. Dit houdt in dat uw bedrijfseigen document net als de reguliere wet- en regelgeving wordt opgenomen. Het kent dezelfde boomstructuur, is makkelijk doorzoekbaar en wordt voorzien van koppelingen naar wet- en regelgeving. Dankzij deze koppelingen kunt u direct doorklikken naar alle relevante wetten, regels en normen.

 

Dashboard Pharius

Compliance

Als QHSE-professional wilt u altijd een actueel overzicht van uw situatie. En u wilt natuurlijk aantoonbaar kunnen maken dat u voldoet aan uw verplichtingen. Niet alleen op basis van de geldende en relevante wet- en regelgeving, maar ook ten aanzien van bijvoorbeeld (omgevings)vergunningen en bedrijfsinterne eisen. Met Pharius borgt u ook hoe u voldoet aan uw bedrijfseigen verplichtingen. En u zet eenvoudig taken uit aan uzelf of uw collega’s teneinde aantoonbaar te maken hoe u voldoet aan deze verplichtingen.

Vanuit deze zekerheid kunt u eigen medewerkers en andere stakeholders informeren, betrekken en richting geven. We maken het u graag makkelijk.

 

Wilt u meer informatie weten over Pharius?
Neem contact met ons op, of vraag een proefaccount aan.