Release notes 26 februari 2020

Het releasebeleid van Lexerta is in belangrijke mate gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten en gebruikers.

Meerdere malen per jaren voeren wij releases door die we categoriseren onder nieuw, verbetering en bugfixes.

Nieuwe functies

Normen in Pharius

Sinds februari 2020 is Pharius uitgebreid met INFORMATIE over en KOPPELINGEN naar NORMEN. Hiermee is het voor de gebruiker nog eenvoudiger inzicht te krijgen en te houden in de verplichtingen die voor hem relevant zijn.
In de Databank van Pharius zijn inmiddels ruim 4500 normen opgenomen. Deze zijn allemaal voorzien van een samenvatting en informatie over de actualiteit (publicatiedatum, status, wijzigingen etc.).

Normen opnemen in registers
Doordat normen nu in de Databank beschikbaar zijn is het ook mogelijk om vanuit een register een KOPPELINGEN te leggen naar een SPECIFIEKE NORM. Hierdoor is het voor de gebruiker nog eenvoudiger een totaaloverzicht te krijgen van de verplichtingen die voor zijn situatie van toepassing zijn.

Verbeteringen

In de documenten van de databank bleken de TABELLEN niet altijd even goed te worden weergegeven. Door enkele lay-out technische aanpassingen worden ze nu weergegeven zoals ze zijn bedoeld.

In een register wordt de VERVALDATUM getoond van een document, onafhankelijk of deze datum in het verleden of in de toekomst ligt. Hierdoor is het voor de gebruiker nog eenvoudiger zijn register actueel te houden.

In de FILTEROPTIE van het register zijn enkele kleine verbeteringen aangebracht.

We hebben het mogelijk gemaakt dat processen in Pharius op de achtergrond uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor is de PERFORMANCE van Pharius flink verbeterd.

Voor het beheer door de REDACTIE van Lexerta hebben we enkele onderdelen in het BACK-END eenvoudiger gemaakt.

Verbeteringen in Tabellen Pharius

Bugfixes

Bij ‘wijzigingen te beoordelen’ gaf de TELLERSTAND in het geval van meerdere registers niet altijd de juiste getallen weer. Dit is nu opgelost.

Indien u naar aanleiding van deze releasenote vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Check ook onze online helpdesk.

Pharius is ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Dit betekent echter niet dat alles voor iedereen helemaal vanzelfsprekend is. Daarom bieden we u op verschillende wijze support om u optimaal te kunnen laten werken met Pharius.

Met de Pharius Online Guide bieden we u toegang tot veel antwoorden op gebruikersvragen. Kunt u het hier niet vinden kunt u ons ook bereiken via mail, chat of per telefoon.