Uitgelicht: Samenwerken en taken

Wet- en regelgeving is continue onderhevig aan wijzigingen. Aantoonbaar compliant zijn vereist dan ook een proactieve houding. Pharius stuurt aan op actief gebruik door de mogelijkheid te bieden samen met collega’s te werken aan uw compliance verplichtingen. Bijvoorbeeld door taken uit te zetten. In dit artikel vertellen we u er meer over.

Verschillende rollen, verschillende rechten

Pharius is ontwikkeld vanuit user story’s. Een aanpak waarin per type gebruiker is gekeken naar diens behoefte. Een QHSE Manager heeft immers andere belangen dan een HSE medewerker, een adviseur of een auditor.

Door het toekennen van de juiste rechten per betrokken medewerker kan hij/zij vanuit haar rol of locatie bijdragen aan uw compliance. Als manager kunt u hiervoor (periodieke) taken toekennen. Aan uzelf. En aan anderen. Met Pharius kunt u een onbegrensd aantal gebruikers toekennen binnen uw abonnement. Daarmee heeft u de vrije hand het aan te passen en af te stemmen naar uw werkwijze.

Op elk gewenst moment heeft u de voortgang van deze taken inzichtelijk. En kunt u direct actie ondernemen indien nodig. Direct vanaf het management dashboard.

In het Pharius dashboard direct inzage in de voortgang van alle taken.

In het Pharius dashboard direct inzage in de voortgang van alle taken.

Lexerta maakt het u graag makkelijk. Wilt u meer informatie weten over Pharius?
Neem contact met ons op, of vraag alvast een proefaccount aan (beschikbaar vanaf september 2019).