Introductie Pharius als nieuwe applicatie van RDMG Uitgevers

Vandaag, 11 juni 2019, is Pharius onthuld. In een korte teasercampagne, is vanuit verschillende perspectieven de totstandkoming van de applicatie is belicht.

RDMG Uitgevers kiest met Pharius voor een duidelijke strategie waarbij Legal content en Solutions elkaar maximaal versterken. Op deze manier legt RDMG met haar eigen redactie maximale meerwaarde in Legal content en via de productontwikkeling zorgt RDMG er tevens voor dat de Legal content optimaal en naar behoefte van de klant kan worden benut voor zijn of haar doelstelling aantoonbaar compliant te zijn.

De applicatie is in de laatste ontwikkel- en testfase en zal na de zomervakantie, medio september 2019 worden gelanceerd. We praten u graag bij tijdens één van de introductiebijeenkomsten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gratis en geheel vrijblijvende proefaccount.

 

Bekijk hier de compilatie

Pharius proefaccount aanvragenEén maand gratis. Geheel vrijblijvend. Stopt automatisch.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u ook aantoonbaar compliant zijn in voedselveiligheid?

Vanaf 1 oktober 2020 bieden we u ook daarin alle nationale en Europese wet- en regelgeving. Lees meer